2019-ųjų metų „Apple iPhone“ išmaniuosiuose telefonuose – didesnės talpos baterijos

Apple iPhone XS Max išmanusis telefonas
Apple iPhone XS Max išmanusis telefonas

Po vasario ir kovo mėnesį paskelbtų pranešimų, „Apple“ bendrovės analitikas Ming-Chi Kuo patvirtino, kad visi 2019-ųjų metų „Apple iPhone“ išmaniųjų telefonų modeliai turės belaidžio krovimo funkciją.

„Apple iPhone XI“ ir „Apple iPhone XI Max“ galės pasigirti žymiai didesnės talpos baterijomis

Kaip ir pristatytus „Huawei Mate 20 Pro“ bei „Samsung Galaxy S10“ serijos išmaniuosiuos telefonus, taip ir 2019-ųjų metų „Apple iPhone“ išmaniuosius telefonus bus galima naudoti norint įkrauti išmaniuosius įrenginius palaikančius Qi funkciją, paprasčiausiai uždedant juos ant įrenginio.

Nors specifinė informacija apie įkrovimo spartą nebuvo pateikta, tačiau galima daryti prielaidas, kad naujausias „Apple AirPods“ bus galima įkrauti itin greitai. „Apple“ bendrovės analitikas Ming-Chi Kuo nepaminėjo, tačiau manoma, kad „Apple iPhone“ vartotojai taip pat galės įkrauti ir išmaniuosius „Apple“ laikrodžius.

Apple AirPods ausinių įkrovimas naudojant Apple iPhone išmanųjį telefoną
Apple AirPods ausinių įkrovimas naudojant Apple iPhone išmanųjį telefoną

Norint patogiai naudotis belaidžio krovimo funkcija, „Apple“ bendrovės analitikas tikisi, kad į sekančius „Apple iPhone“ išmaniųjų telefonų modelius bus integruojama didesnės talpos baterija. „Apple iPhone XS Max“ šiuo metu turi 3 174 mAh talpos bateriją, tačiau tikimasi, kad naujesniajame modelyje bus integruota tarp 3 491mAh ir 3 650mAh talpos baterija. Kita vertus, įprastas „Apple iPhone XS“ naujesnis modelis turėtų turėti nuo 3189mAh iki 3 322 mAh talpos bateriją, iš esmės padidėjusią nuo 2658mAh, esančio dabartiniame modelyje.

Kalbant apie „Apple iPhone XR“ naujesnįjį modelį „Apple“ bendrovės analitikas tikisi maksimalios 3,089 mAn baterijos talpos. Tačiau jis įspėja, kad šio įrenginio baterijos talpos padidinimo gali ir nebūti. Dabartiniame „Apple iPhone XR“ integruota 2942 mAh talpos baterija.

2019-ųjų „Apple iPhone“ išmaniuosiuose telefonuose – greitasis įkrovimas

„Apple“ bendrovės analitikas Ming-Chi Kuo nepateikė detalios informacijos apie būsimųjų „Apple iPhone“ išmaniųjų telefonų įkrovimo galimybes. Ilgą laiką „Apple iPhone“ išmaniųjų telefonų komplektacijoje buvo pridedamas 5W įkroviklis, tačiau vis tik manoma, kad 2019-ųjų „Apple iPhone“ serijos išmaniųjų telefonų komplektacijoje turėtų būti pridedamas 18W USB-C įkroviklis. Tokia galimybė šiuo metu prieinama „Apple iPad Pro“ (2018 metų) vartotojams ir reikštų, kad „Apple iPhone“ išmaniųjų telefonų vartotojai galės naudotis greituoju įkrovimu.

Apple iPhone 5W įkroviklis
Apple iPhone 5W įkroviklis
Apple iPhone greitasis įkroviklis
Apple iPhone greitasis įkroviklis

2019-ųjų „Apple iPhone“ išmaniuosiuose telefonuose – patobulintas ekranas bei papildomos kameros

Apjungus visus šiuos su baterijos talpa bei įkrovimu susijusius patobulinimus, manoma, kad turėtų būti patobulinta ir išmaniųjų telefonų išvaizda. „Apple“ bendrovės atstovas paminėjo, kad vartotojus nustebins kardinalūs išmaniųjų telefonų pokyčiai.

Pastarųjų trijų kartų „Apple iPhone“ modeliuose buvo integruotos dvi kameros. Pranešama, kad naujieji „Apple iPhone XI“ ir „Apple iPhone XI Max“ turės tris kameras, išdėstytas viršutiniame kampe kvadratiniame, užapvalintais kraštais fotoaparato modulyje. Šį kartą tikimasi, kad išmaniuosiuose telefonuose integruotas „time-of-flight“ sensorius, turėtų pagerinti portretinių nuotraukų kokybę.

Naujasis „Apple iPhone XR“ išmanusis telefonas turėtų turėti teleobjektyvą, kuris prilygsta dabartiniams „Apple iPhone XS“ ir „Apple iPhone XS Max“ išmaniuosiuose telefonuose.

Tikimasi, kad bus patobulinta naujųjų „Apple iPhone“ išmaniųjų telefonų priekinė išvaizda. „Apple iPhone XI“ duetas galbūt turės siauresnius kraštelius kuriuose bus modernizuotos veido ID technologijos. Kita vertus, 2019-ųjų „Apple iPhone XR“ gali būti įdiegti panašūs patobulinimai, nors tai dar neaišku dėl juose naudojamo LCD ekrano.

Visa 2019-ųjų metų „Apple iPhone“ serija turėtų būti pristatyta rugsėjo mėnesio pradžioje kartu su naujuoju „Apple Watch Series 5“ ir kitais produktais. Visus naujuosius modelius turėtų būti galima įsigyti to paties mėnesio pabaigoje.